Wednesday, 24 March 2010

KEMPEN 3S

Apa kempen 3S? Mari tonton video ini. (Tahniah kepada UPP untuk video yang menarik ini)





p/s: Pembaca di Malaysia pun jom jayakan kempen ini.

6 comments:

Anonymous said...

don't see any essence of ghuraba' in this blog. another fake wannabe

nasiayam said...

apa mksdnya anonymous atas ni ckp?cmne awk leh tau fake ke tak?[ni bukan ayat provokasi,tp ayat ingin tahu]

Anonymous said...

eleh orang yg suka tunjuk pandai mmg suka cemuh org lain, buat bo layan je kat pepuak pengecut nih,

zura said...

apa maksud ghuraba? orang asing ke? bukan gerabak yg mcm penah ayah dila ckp tu kan? hehehhh :P

nasiayam said...

to anonymous:errr??apakah pengertian smua ni?dua anonymous yg berbeza ke cmne ni?
to zura:haah,orang asing..bukan gerabak la zura,gerabak tu,gerabak kereta api.ayah dila sbut,gerobok..almari.^^

izyan.menantumu~ said...

anonymous :
nahnu daie laisa ghudoh [kita pendakwah bukan penghukum] ;)

zura+nasiayam :
chop2.
korang semua dah lari tajuk ni. Sila focus tentang entry yang cikhijau post kali ni. hoho~

Entry kali ni pasal 3S, tiada kaitan antara gerabak mahupun gerobok. harap maklum. Sekian,terima kasih.

p/s: matit la kite kene tibai ngan nasiayam&zura~ korang jangan marah ek~~~ hahahaha~